Доступність посилання

ТОП новини

Відомий американський кіноактор Арнольд Шварценегер заявив про намір взяти участь у перевиборах губернатора Каліфорнії


-- no author -- Виконавець головної ролі у фільмі “Термінатор”, член Республіканської партії, Шварценегер повідомив про свої плани минулої ночі під час телешоу: "Громадяни важко працюють. Вони платять податки. Вони забезпечують свої родини. Але політики не виконують своєї роботи. Вони бавляться, зволікають і зазнають невдач".

Виконавець головної ролі у фільмі “Термінатор”, член Республіканської партії, Шварценегер повідомив про свої плани минулої ночі під час телешоу:

"Громадяни важко працюють. Вони платять податки. Вони забезпечують свої родини. Але політики не виконують своєї роботи. Вони бавляться, зволікають і зазнають невдач".

Учора ж Шварценегер розповів репортерам:

"Я отримав усі можливості через те, що був у Америці. Я приїхав сюди з порожніми кишенями, але повний мрій, бажань і тих же можливостей. І я хочу, щоб кожен міг таке зробити, " – сказав актор репортерам.

Нинішній губернатор Грей Девіс може бути усунутий з посади за результатами спеціального референдуму. За його відставку зібрано уже понад мільйон підписів. На Девіса покладають відповідальність за фінансову кризу у штаті Каліфорнія.
XS
SM
MD
LG