Доступність посилання

ТОП новини

"Термінатор – у губернатори"


Людмила Ваннек "Термінатор – у губернатори"

Прага, 7 серпня 2003 року.

"Я повернуся!" – обіцяв "Термінатор" Арнольд Шварценеггер у своєму вже третьому фільмі про людино-машину. І повернувся. До головних сторінок газет, до головних тем розмов цих днів - Кінозірка Шварценеггер оголосив себе офіційно кандидатом на губернатора штату Каліфорнія. 56-літній американець австрійського походження, якого здебільшого знають саме як Термінатора, вирішив стати політиком.

Для самого Арні це не випадково,він каже:

"Громадяни важко працюють. Вони платять податки. Вони забезпечують свої родини. Але політики не виконують своєї роботи. Вони бавляться, зволікають і зазнають невдач".

Про своє остаточне рішення балотуватися на губернатора республіканець-Шварценеггер повідомив у четвер у популярному нічному телешоу.

Себе Арнольд назвав переселенцем, який отримав усі можливості через те, що був у Америці.

“Я приїхав сюди з порожніми кишенями, але сповнений мрій і бажань, тих же можливостей. І я хочу, щоб кожен міг таке зробити. "

З приводу своїх можливих перспектив як кандидата Термінатор посміюється, мовляв, "все одно казатимуть, що я не маю досвіду, що я користуюся популярністю лише в жінок і що я взагалі жахливий тип".

Арні, між іншим, пишається тим, що його дружина, Марія Шрайвер, походить зі справжньої родини політиків, адже вона племінниця убитого президента Кеннеді.

Для самого ж Шварценеггера прикладом до наслідування є інший колишній президент – Роналд Рейган, який теж прийшов у політику з акторського середовища.

То ж для Термінатора неможливого немає нічого.

Колишній "містер-Універсум" зізнається, що рішення кандидувати на губернатора Каліфорнії було найважчим у його житті, адже для цього доведеться залишити улюблену професію, в якій актор зараз, як ніколи, користується попитом. Лише за останній свій фільм він отримав гонорар у 30 мільйонів доларів....

На новій же посаді доведеться поламати багато стін і попрацювати ліктями, бо ж не випадково називають суму боргів штату Каліфорнія. 38 мільярдів доларів. А відповідальність за нинішню фінансову кризу у штаті покладають саме на нинішнього губернатора – Грея Девіса.

Але ламати і боротися для Термінатора – це стиль життя. Кажуть, що характер образу переходить на його виконавця.

Чи вдасться Арнольдові Шварценеггерові зламати канони , стане відомо 7-го жовтня, коли перевибори губернатора Каліфорнії відбудуться.

Слід додати, що одним з конкурентів для Термінатора буде видавець порножурналу "Гастлер" – Ларрі Флінт , теж доволі відома особистість.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG