Доступність посилання

ТОП новини

У центрi Донецька пiзно ввечерi у вiвторок невiдомi побили журналiста Едуарда Малиновського, який працює в iнтернет-виданнi Центру дослiджень соцiальних перспектив Донбасу "Острiв" i є регiональним кореспондентом "Громадського радiо"


-- no author -- Як повідомляє «Інтерфакс Україна», Едуард Малиновський повертався з кафе, де дивився футбольний матч. У центрi міста на нього напали 5 осіб. Журналiст зазнав численних травм голови. Речей, якi вiн мав при собi (сумка, документи, кредитна картка), нападники не взяли.

Як повідомляє «Інтерфакс Україна», Едуард Малиновський повертався з кафе, де дивився футбольний матч. У центрi міста на нього напали 5 осіб. Журналiст зазнав численних травм голови. Речей, якi вiн мав при собi (сумка, документи, кредитна картка), нападники не взяли.

Журналiста доставили в мiську лiкарню, звiдки його забрала дружина. Однак сьогодні вранцi вiн знову звернувся до медикiв з пiдозрою на струс мозку.

У редакції "Острова" повiдомили, що 24-рiчний Едуард Малиновський пише здебільшого на економiчнi теми регiонального характеру. Час вiд часу висвiтлює полiтичну проблематику, а також займається обробкою iнформацiї.

У видання немає версiй щодо причин нападу на журналiста. Правоохороннi органи Донецька також поки що не коментують iнциденту.
XS
SM
MD
LG