Доступність посилання

ТОП новини

Гаррi Холкерi, новопризначений голова Мiжнародної адмiнiстрацiї у Косовi, перебуває з офiцiйним візитом у Белграді


-- no author -- Прем’єр-мiнiстр Сербiї Зоран Живкович, вiце-прем’єр Небойша Чович і мiнiстр закордонних справ Сербiї i Чорногорiї Ґоран Свиланович висловили сподiвання, що мiжнародна мiсiя буде ефективнiше розв’язувати проблеми у провiнцiї. Гаррi Холкерi пообiцяв, що до Косова повернеться мир. Основною темою розмов був недавнiй теракт, коли невiдомi вбили двох підлітків сербської нацiональностi.

Прем’єр-мiнiстр Сербiї Зоран Живкович, вiце-прем’єр Небойша Чович і мiнiстр закордонних справ Сербiї i Чорногорiї Ґоран Свиланович висловили сподiвання, що мiжнародна мiсiя буде ефективнiше розв’язувати проблеми у провiнцiї. Гаррi Холкерi пообiцяв, що до Косова повернеться мир. Основною темою розмов був недавнiй теракт, коли невiдомi вбили двох підлітків сербської нацiональностi.

Белградськi урядовцi наполягають на послiдовному проведеннi Резолюцiї 1244 Ради безпеки ООН, зокрема коли йдеться про роззброєння усiх мешканцiв Косова, повернення сербських втікачів і створення умов для безпечного життя сербiв та iнших меншин у провiнцiї.
XS
SM
MD
LG