Доступність посилання

ТОП новини

Учасники Міжнародного симпозіуму, який завершився у Ялті, закликали уряди країн СНД включити положення щодо регулювання торговельно-економічних відносин в зоні вільної торгівлі до своїх національних законодавств


-- no author -- Симпозіум під назвою “Механізм запровадження та оптимального функціонування Зони вільної торгівлі між країнами-учасницями СНД” рекомендував завершити комплекс робіт зі створення запропонованих наукою та апробованих у світовій практиці механізмів, що сприяють вільному пересуванню товарів та послуг в економічному просторі Співдружності незалежних держав.

Симпозіум під назвою “Механізм запровадження та оптимального функціонування Зони вільної торгівлі між країнами-учасницями СНД” рекомендував завершити комплекс робіт зі створення запропонованих наукою та апробованих у світовій практиці механізмів, що сприяють вільному пересуванню товарів та послуг в економічному просторі Співдружності незалежних держав. У форумі брали участь глави економічних відомств і вчені з країн СНД, представники міжнародних організацій і регіональних об’єднань.

Завтра у Ялті розпочнеться саміт СНД, на якому планується завершити перший етап створення зони вільної торгівлі Співдружності.
XS
SM
MD
LG