Доступність посилання

ТОП новини

Британське міністерство оборони визнало, що зі власної ініціативи назвало свого працівника Девіда Келлі джерелом інформації щодо розвідданих про іракську зброю масового знищення


-- no author -- Дані були використані Тоні Блером у звіті, що був підставою воєнної акції проти Іраку. Пізніше телекомпанія Бі Бі Сі заявила з посиланням на джерело у військовому відомстві, що загроза з боку Іраку була навмисне перебільшена урядом.

Дані були використані Тоні Блером у звіті, що був підставою воєнної акції проти Іраку. Пізніше телекомпанія Бі Бі Сі заявила з посиланням на джерело у військовому відомстві, що загроза з боку Іраку була навмисне перебільшена урядом.

Представник британського кабінету Джонатан Павелл сьогодні відкинув припущення, що саме Блер дозволив оприлюднити ім’я військового експерта, який надав Бі Бі Сі секретну інформацію. Тіло Девіда Келлі було знайдене в липні неподалік від його будинку. Поліція вважає, що він наклав на себе руки. Близькі доктора Келлі твердять, що він зробив це через скандал, у центрі якого опинився.
XS
SM
MD
LG