Доступність посилання

ТОП новини

Британське інформаційне агентство Рейтер і ряд міжнародних журналістських організацій закликали США провести ретельне розслідування обставин загибелі журналіста Рейтер Мазена Дана


-- no author -- За словами очевидців, Дана був застрелений американськими солдатами, які сприйняли його відеокамеру за гранатомет. Глава тимчасової американсько-британської адміністрації в Іраку Пол Бремер пообіцяв розібратися в тому, що сталося.

За словами очевидців, Дана був застрелений американськими солдатами, які сприйняли його відеокамеру за гранатомет. Глава тимчасової американсько-британської адміністрації в Іраку Пол Бремер пообіцяв розібратися в тому, що сталося.

Бремер зазначив також, що процес стабілізації життя в Іраку триває, і заявив, що ухвалення нової конституції країни і проведення загальних виборів можливі впродовж 6 - 8 місяців. У районі міста Тікріт внаслідок вибуху загинули 12 мародерів, які намагалися пограбувати склад боєприпасів. Вибух стався в суботу, але американське командування повідомило про це сьогодні.
XS
SM
MD
LG