Доступність посилання

ТОП новини

Україна ще не визначила своїх представникiв, якi увiйдуть до коалiцiйного уряду Iраку, повiдомив сьогодні на брифiнгу керiвник прес-служби міністерства закордонних справ Маркiян Лубкiвський


-- no author -- "Йдеться про трьох представникiв України, якими вона буде представлена в Iраку в тимчасовому коалiцiйному урядi", - сказав вiн, зазначивши, що це питання "сьогоднi перебуває на стадiї остаточного визначення сфер, для роботи в яких можуть бути залученi українськi фахiвцi".

"Йдеться про трьох представникiв України, якими вона буде представлена в Iраку в тимчасовому коалiцiйному урядi", - сказав вiн, зазначивши, що це питання "сьогоднi перебуває на стадiї остаточного визначення сфер, для роботи в яких можуть бути залученi українськi фахiвцi".

За словами М.Лубкiвського, нинi ще не завершена процедура узгодження можливих кандидатур, якi "були б компетентнi в паливно-енергетичнiй галузi, транспортнiй i мунiципальнiй сферах,"- сказав представник МЗС.

Як повiдомлялося, питання представництва України в коалiцiйному урядi Iраку обговорюється з американською i британською сторонами, а також узгоджуватиметься з Польщею, в секторi якої служитимуть українськi миротворцi.
XS
SM
MD
LG