Доступність посилання

ТОП новини

Офіційний Київ готується надати гуманітарну допомогу Іраку. Такий указ готує Адміністрація Президента України Леоніда Кучми


-- no author -- Офіційні представники наразі не можуть повідомити орієнтовну вартість такого проекту. Урядовці сподіваються, що гуманітарна допомога допоможе українським миротворцям налагодити співпрацю з іракським населенням і сприятиме підвищенню авторитету України на Близькому Сході.

Перший заступник її глави Юрій Загородній розповів радіо "Свобода", про які саме можливості йдеться:

«В освітній сфері облаштування шкіл, ремонт приміщень, постачання шкільного обладнання. У сфері медичного обслуговування – розгортання польового медичного госпіталю, постачання лабораторного обладнання, реактивів, рентгенівської та іншої діагностичної апаратури, медикаментів. У сфері облаштування комунікацій і життєзабезпечення – ремонт систем водогону, каналізації тощо. Це як пропозиція видів гуманітарної допомоги, які може надавати Україна Іраку».

Леонід Кучма доручив Кабінету Міністрів підготувати пропозиції щодо допомоги Іраку, і сьогодні вони надійшли до Адміністрації президента.

Офіційні представники наразі не можуть повідомити орієнтовну вартість такого проекту. Урядовці сподіваються, що гуманітарна допомога допоможе українським миротворцям налагодити співпрацю з іракським населенням і сприятиме підвищенню авторитету України на Близькому Сході.
XS
SM
MD
LG