Доступність посилання

ТОП новини

Вінцем створення Єдиного економічного простору між Росією, Україною, Білоруссю і Казахстаном має стати єдина валюта і спільний економічний кордон


-- no author -- Про це заявив сьогодні прем''єр-міністр РФ Михайло Касьянов за підсумками зустрічі з главою уряду України Віктором Януковичем у посольстві України в Москві.

Про це заявив сьогодні прем''єр-міністр РФ Михайло Касьянов за підсумками зустрічі з главою уряду України Віктором Януковичем у посольстві України в Москві.

Як передає РІА «Новости», за словами Касьянова, досягнення таких цілей має стати плодом тривалої роботи експертів у межах робочої групи високого рівня, до якої входять віце-прем''єри названих країн.

"Я переконаний, що об''єднання економічного простору, єдина економічна політика відповідає інтересам і Росії, і України", - сказав Михайло Касьянов.

За його словами, мінімальним рівнем має стати створення єдиного митного простору. На наступному етапі,- сказав російський прем’єр,- має бути створена єдина політика в макроекономіці, узгоджені тарифи природних монополій, створена єдина кредитно-грошова політика.

"Вінцем цього проекту має стати єдина валюта і спільний економічний кордон", - наголосив М.Касьянов.

Питання про створення єдиного економічного простору обговорюватиметься на нараді Росії, України, Білорусі й Казахстану в Ялті у вересні цього року.
XS
SM
MD
LG