Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок пожежі, що сталася минулої ночі у кримському пансіонаті “Алмаз”, 4 особи загинули і ще 16 із травмами потрапили до лікарні, у тому числі двоє дітей


-- no author -- Пожежа виникла о 2-й годині ночі в окремо розташованому двоповерховому котеджі пансіонату “Алмаз”, що належить науково-технологічному алмазному концерну “Алкон” Національної академії наук України і розташований в селі Морське поблизу Судака. Пожежа була локалізована менш ніж за годину, однак котедж, розрахований на 50 осіб, знищений вогнем.

Про це повідомили в Управлінні пожежної охорони Криму.

Пожежа виникла о 2-й годині ночі в окремо розташованому двоповерховому котеджі пансіонату “Алмаз”, що належить науково-технологічному алмазному концерну “Алкон” Національної академії наук України і розташований в селі Морське поблизу Судака. Пожежа була локалізована менш ніж за годину, однак котедж, розрахований на 50 осіб, знищений вогнем.

Пошуково-рятувальні роботи тривають. За фактом події проводиться розслідування. За неофіційними даними, кількість загиблих може виявитися значно більшою.
XS
SM
MD
LG