Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер сьогодні свідчить перед комісією, яка проводить розслідування обставин смерті радника британського міністерства оборони Девіда Келлі


-- no author -- Від Блера, ймовірно, вимагатимуть відповіді на запитання чи давав він вказівку перебільшити загрозу, яка походила від режиму Саддама Гуссейна, під час підготовки доповіді з проблем Іраку. Ця доповідь була оприлюднена минулої осені.

Від Блера, ймовірно, вимагатимуть відповіді на запитання чи давав він вказівку перебільшити загрозу, яка походила від режиму Саддама Гуссейна, під час підготовки доповіді з проблем Іраку. Ця доповідь була оприлюднена минулої осені.

Тоні Блер також повинен буде пояснити, яким чином зазнала розголосу причетність Келлі до скандалу навколо доповіді.

Недавно телекомпанія Бі-Бі-Сі повідомила із посиланням на джерело у військовому відомстві, що уряд перебільшив іракську загрозу з метою виправдати воєнну операцію. Після цього Девід Келлі зізнався керівництву про свою зустріч із кореспондентом Бі-Бі-Сі. Ця інформація зазнала розголосу. Келлі змушений був свідчити перед парламентською комісією і незабаром його знайшли мертвим. За припущеннями, він покінчив життя самогубством.
XS
SM
MD
LG