Доступність посилання

ТОП новини

Близько 500 представникiв громадських органiзацiй української столицi бiля будинку мерiї в середу провели акцiю на пiдтримку мiського голови Києва Олександра Омельченка


-- no author -- Виступаючи на мiтингу, голова Спiлки українок, народний депутат Лiлiя Григорович заявила, що ситуацiя, яка склалася зараз у Києвi, шкодить роботi столичної влади. Якщо О.Омельченко буде знятий з посади глави мiськадмiнiстрацiї, це призведе до двовладдя у столицi, заявила вона.

Виступаючи на мiтингу, голова Спiлки українок, народний депутат Лiлiя Григорович заявила, що ситуацiя, яка склалася зараз у Києвi, шкодить роботi столичної влади. Якщо О.Омельченко буде знятий з посади глави мiськадмiнiстрацiї, це призведе до двовладдя у столицi, заявила вона.

В iнтерв''ю журналiстам Л.Григорович наголосила, що можлива вiдставка О.Омельченка з посади глави держадмiнiстрацiї буде порушенням законодавства - закону про державну службу. Вона нагадала, що особи, якi очолюють органи мiсцевого самоврядування, є виборними i не пiдлягають дiї закону про державну службу.

Разом з тим Л.Григорович заявила, що такий указ також може бути предметом розгляду в судi.
XS
SM
MD
LG