Доступність посилання

ТОП новини

Чемпiон свiту з шахiв українець Руслан Пономарьов не пiдписав контракт на проведення мiжнародного матчу з Гаррi Каспаровим на звання чемпiона свiту, який мав вiдбутися у вереснi в Ялтi, i запропонував усiм сторонам зустрiтися найближчими днями в Києвi для усунення суперечностей i пiдписання остаточного варiанту договору


-- no author -- Лист з таким змiстом Руслан Пономарьов надіслав на адресу президента Мiжнародної федерацiї шахiв (ФIДЕ) Кiрсана Iлюмжинова, повiдомляє агентство "Iнтерфакс-Україна". Нинi команда Р.Пономарьова готує офiцiйну заяву з цього приводу.

Лист з таким змiстом Руслан Пономарьов надіслав на адресу президента Мiжнародної федерацiї шахiв (ФIДЕ) Кiрсана Iлюмжинова, повiдомляє агентство "Iнтерфакс-Україна". Нинi команда Р.Пономарьова готує офiцiйну заяву з цього приводу.

Агентство повiдомило про основнi положення листа шахiста К.Iлюмжинову. "Руслан написав листа Iлюмжинову про те, що вiн пiдписав договiр 12 серпня, але поставити повторний пiдпис вiн не може, тому що в в контрактi вiдсутнi всi пропозицiї шахiста, навiть тi, з якими погодився К.Iлюмжинов. Пономарьов пояснює свою позицiю, а також звертається до ФIДЕ з приводу дезорiєнтацiї громадської думки щодо його пропозицiй", - сказав вiн.
XS
SM
MD
LG