Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма привітав співвітчизників з Днем знань, 1 вересня - початком нового навчального року


-- no author -- У вітанні глави держави мовиться, що “сьогодні до навчальних закладів України здобувати знання вирушає 9-мільйонна армія учнів та студентів. Упевнений, - зазначив Президент ,-що ця потужна інтелектуальна сила майбутнього - запорука процвітання нашої країни, утвердження її як великої європейської держави”.

У вітанні глави держави мовиться, що “сьогодні до навчальних закладів України здобувати знання вирушає 9-мільйонна армія учнів та студентів. Упевнений, - зазначив Президент ,-що ця потужна інтелектуальна сила майбутнього - запорука процвітання нашої країни, утвердження її як великої європейської держави”.

Як повідомили радіо «Свобода» у Міністерстві освіти України, цього року почали роботу понад 21 тисяча загальноосвітніх навчальних закладів. У них навчатиметься близько шести мільйонів школярів, у тому числі 400 тисяч першокласників. В Україні розпочали роботу 37 нових шкіл.

Зокрема, як повідомляє наш кореспондент, у Криму відкрили сьогодні три нові школи з кримськотатарською мовою навчання. Вони збудовані за кошти Державної програми повернення та облаштування кримськотатарського народу та інших депортованих за національною ознакою громадян.
XS
SM
MD
LG