Доступність посилання

ТОП новини

У федеральнiй землi Гессен у Нiмеччині сьогодні починається процес над вихiдцями з України, громадянами Нiмеччини, яких звинувачують у торгiвлi людьми та iнших злочинах


-- no author -- Кримiнальна мережа була розкрита рiк тому. Перед судом постали десять сутенерiв та їхні помiчники. Проти них висунуті звинувачення у торгiвлi людьми, нелегальному утриманнi на територiї Німеччини i наданнi роботи громадянкам України, Бiлорусi, Литви та Росiї, бiльшiсть з яких займалися проституцiєю, - повідомляє радіо «Німецька хвиля».

Кримiнальна мережа була розкрита рiк тому. Перед судом постали десять сутенерiв та їхні помiчники. Проти них висунуті звинувачення у торгiвлi людьми, нелегальному утриманнi на територiї Німеччини i наданнi роботи громадянкам України, Бiлорусi, Литви та Росiї, бiльшiсть з яких займалися проституцiєю, - повідомляє радіо «Німецька хвиля».

На процесi свiдчитимуть понад 15 жiнок, якi стали жертвами органiзованої злочинностi. Жоднiй з них не надане право на подальше перебування в Нiмеччинi.
XS
SM
MD
LG