Доступність посилання

ТОП новини

Мiжнародна торговельна палата вiдстоюватиме iнтереси України з питань вступу до Свiтової Організації Торгівлі, заявила генеральний секретар МТП Марiя Лiванос Каттауї


-- no author -- "Українська програма вступу до СОТ є амбiцiйною, але реальною", - сказала вона пiд час зустрiчi iз заступником держсекретаря Мiнiстерства економiки i з питань європейської iнтеграцiї Володимиром Безрученком у четвер у Києвi.

"Українська програма вступу до СОТ є амбiцiйною, але реальною", - сказала вона пiд час зустрiчi iз заступником держсекретаря Мiнiстерства економiки i з питань європейської iнтеграцiї Володимиром Безрученком у четвер у Києвi.

Зі свого боку В.Безрученко поiнформував про процес економiчних перетворень в Українi. "Сьогоднi дуже сприятливий перiод для розвитку бiзнесу в Українi. За останнi три роки намiтилося економiчне зростання в державi", - сказав вiн.

В.Безрученко нагадав, що за останнi 5 мiсяцiв ВВП зрiс на 7,5%. Товарообiг за останнi пiвроку зрiс на 26% порiвняно з аналогiчним перiодом минулого року. Саме тому для України важливе спiвробiтництво зi свiтовими бiзнесовими структурами, зокрема з МТП, зазначив пан Безрученко.
XS
SM
MD
LG