Доступність посилання

ТОП новини

Польща пiдпише з Україною двостороннiй протокол про взаємний доступ на ринки товарiв i послуг, повiдомили в прес-службi Мiнiстерства економiки i з питань європейської iнтеграцiї


-- no author -- Офiцiйна згода на це була висловлена в п''ятницю у Варшавi за пiдсумками переговорiв мiнiстра економiки i з питань європейської iнтеграцiї України Валерiя Хорошковського з вiце-прем''єром Польщi Єжи Хауснером.

Офiцiйна згода на це була висловлена в п''ятницю у Варшавi за пiдсумками переговорiв мiнiстра економiки i з питань європейської iнтеграцiї України Валерiя Хорошковського з вiце-прем''єром Польщi Єжи Хауснером.

Орiєнтовно протокол буде пiдписаний у вереснi цього року в Женевi, вiн не вимагатиме додаткових поступок з боку України.

Валерій Хорошковський i Єжи Хауснер обговорили iнвестицiйний процес в Українi, зокрема, участь "Iндустрiального союзу Донбасу" в продажі польського металургiйного заводу "Гута Ченстохова".

Пiдписання протоколу про взаємний доступ на ринки товарiв i послуг необхiдне для вступу України до Свiтової органiзацiї торгiвлi.
XS
SM
MD
LG