Доступність посилання

ТОП новини

Кримська прокуратура порушила карну справу за фактом вандалізму над пам’ятним каменем жертвам депортації кримськотатарського народу у Симферополі


-- no author -- За даними кримської прокуратури розслідування цього інциденту веде симферопольська міліція. Акт вандалізму стався 5-го вересня, коли невідомі розбили та осквернили пам’ятний знак у симферопольському парку Салгірка, де планується будівництво Соборної мечеті і Меморіалу пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

За даними кримської прокуратури розслідування цього інциденту веде симферопольська міліція. Акт вандалізму стався 5-го вересня, коли невідомі розбили та осквернили пам’ятний знак у симферопольському парку Салгірка, де планується будівництво Соборної мечеті і Меморіалу пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Вандали розписали пам’ятний камінь образливими написами. Заступник голови Меджлісу Ремзі Ільясов заявив, що це не перший акт вандалізму над пам’ятниками кримськотатарського народу. Він пов’язує це зі спробами певних політичних сил не допустити будівництва у парку Салгірка Соборної мечеті.
XS
SM
MD
LG