Доступність посилання

ТОП новини

Редакція “Львівської газети” звернулася з позовом у місцевий суд Львова на обласну податкову адміністрацію та її керівника Сергія Медведчука


-- no author -- Приводом для цього стала інформація про комерційну та фінансову діяльність газети, яку оприлюднив на прес-конференції Сергій Медведчук.

Приводом для цього стала інформація про комерційну та фінансову діяльність газети, яку оприлюднив на прес-конференції Сергій Медведчук.

Як повідомляє наш кореспондент, колектив «Львівської газети» вимагає публічного вибачення начальника ДПА у Львівській області Сергія Медведчука, який назвав видання неприбутковим, а від податкової адміністрації вимагає стягнення у розмірі 20 тисяч гривень за моральні збитки. Редактор «Львівської газети» Олег Онисько: «Податкова адміністрація перетворюється на неконтрольований орган влади».

Засновник львівської газети ,директор мистецького об’єднання «Дзиґа» Маркіян Іващишин вважає, що приводом тиску податківців на засновників та редакцію газети стала особиста образа Сергія Медведчука за публікації.
XS
SM
MD
LG