Доступність посилання

ТОП новини

Завершився візит до України комісара Єврокомісії Ґюнтера Вергойґена. Підсумовуючи зустрічі з українським керівництвом, пан Вергойґен заявив, що переговори пройшли конструктивно і відкрито


-- no author -- За його словами, Європейська комісія працюватиме разом з українською стороною над розробкою Плану дій майбутнього співробітництва між Україною та ЄС. Цей документ має бути готовим наступної весни. План складатиметься з низки акцій та проектів, мета яких – наблизити Україну до структур Європейського Союзу.

За його словами, Європейська комісія працюватиме разом з українською стороною над розробкою Плану дій майбутнього співробітництва між Україною та ЄС.

Цей документ має бути готовим наступної весни. План складатиметься з низки акцій та проектів, мета яких – наблизити Україну до структур Європейського Союзу.

Стратегічний інтерес Європи, сказав Ґюнтер Вергойґен, - це підтримка незалежності, демократичних змін, політичної стабільності та економічного розвитку України, що в інтересах як українського народу, так і всієї Європи.

Верховний комісар Європейського Союзу сьогодні прочитав лекцію в Інституті міжнародних відносин в Києві. На думку Вергойґена, створення митного союзу між Україною, Росією, Білоруссю і Казахстаном у межах Єдиного економічного простору ускладнить торгівлю з ЄС і створить перешкоди на шляху приєднання України до Світової організації торгівлі.
XS
SM
MD
LG