Доступність посилання

ТОП новини

Рятувальникам і досі не вдається зняти людей з українського суховантажного судна "Славутич-7", яке минулої п’ятниці під час шторму зазнало аварії біля румунського узбережжя Чорного моря


-- no author -- Кормова частина судна “Славутич-7”, який розколовся навпіл під час сильного шторму, а також його екіпаж у складі 14 осіб, залишаються на якірній стоянці на відстані 2-х миль від румунського берега, куди судно було відбуксироване українським теплоходом "Черевко". Про це повідомив кримський штаб Міністерства з надзвичайних ситуацій України.

Кормова частина судна “Славутич-7”, який розколовся навпіл під час сильного шторму, а також його екіпаж у складі 14 осіб, залишаються на якірній стоянці на відстані 2-х миль від румунського берега, куди судно було відбуксироване українським теплоходом "Черевко". Про це повідомив кримський штаб Міністерства з надзвичайних ситуацій України.

Ніхто з членів екіпажу не постраждав. Носову частину судна, яка відірвалася від кормової у п’ятницю ввечері, знайдено на болгарському узбережжі. Судно приписане до Херсонського порту і належить компанії Укррічфлот.

Рятувальні роботи тривають.
XS
SM
MD
LG