Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма представить на розгляд учасників 58-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН проект резолюції, в якій штучний голод в Україні 1932-33 років визнається як геноцид українського народу


-- no author -- Загалом у 58-й сесії Генасамблеї у Нью-Йорку візьмуть участь глави держав і урядів понад 70-ти країн світу. Їм буде представлена на розгляд доповідь Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, виголошену ним на заключному засіданні 57-ї сесії.

Про це повідомила "Німецька хвиля", зазначивши, що сесія розпочинає свою роботу 23 вересня.

Загалом у 58-й сесії Генасамблеї у Нью-Йорку візьмуть участь глави держав і урядів понад 70-ти країн світу. Їм буде представлена на розгляд доповідь Генерального секретаря ООН Кофі Аннана, виголошену ним на заключному засіданні 57-ї сесії.

Зокрема, за словами Генсека, попри похмурі прогнози щодо майбутнього ООН, ця організація вийде з випробувань ще міцнішою. "Війна в Іраку, - відзначив Кофі Аннан, - піддала серйозному випробуванню принцип колективної безпеки й перевірила ООН на міцність. Але організація вийде з цього випробування ще міцнішою, якщо ми дамо виважену оцінку тому, що сталося".
XS
SM
MD
LG