Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України взяла на контроль хiд розслiдування справи, порушеної за фактом загибелi лiдера фракцiї "Наша Україна" в Тернопiльськiй облрадi Iвана Гавдиди


-- no author -- Як повiдомили у прес-службi Генпрокуратури, за фактом загибелi Iвана Гавдиди слiдчi Подiльського райвiддiлу внутрiшнiх справ Києва 2 вересня порушили кримiнальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 121 Кримiнального кодексу (умисне тiлесне пошкодження, що стало причиною смертi потерпiлого).

Як повiдомили у прес-службi Генпрокуратури, за фактом загибелi Iвана Гавдиди слiдчi Подiльського райвiддiлу внутрiшнiх справ Києва 2 вересня порушили кримiнальну справу за ознаками злочину, передбаченого статтею 121 Кримiнального кодексу (умисне тiлесне пошкодження, що стало причиною смертi потерпiлого).

З метою всебiчного, повного i об''єктивного вивчення обставин смертi Iвна Гавдиди кримiнальна справа прийнята до провадження слiдчим управлiння МВС України в Києвi. Створено слiдчо-оперативну групу.

Безпосереднiй нагляд за провадженням кримiнальної справи здiйснює прокуратура Києва.

Як повiдомлялося, труп Iвана Гавдиди у дворi будинку по вулицi Копиловськiй у Києвi знайшли о 3 годинi ночi з 29 на 30 серпня.

"Наша Україна" вiдразу ж заявила, що розцiнює смерть Гавдиди як полiтичне вбивство.
XS
SM
MD
LG