Доступність посилання

ТОП новини

В Україні вшановували сьогодні пам’ять зниклого три роки тому журналіста Георгія Гонгадзе та інших загиблих журналістів часів незалежності України


-- no author -- У Києві відбувся мітинг-реквієм, який організували Спілка журналістів України та Київська незалежна медіа–профспілка. Журналісти-учасники акції закликали Верховну Раду заслухати на цій сесії звіт Генерального прокурора Святослава Піскуна про перебіг розслідування загибелі Георгія Гонгадзе, Ігоря Александрова та злочинів проти інших журналістів.

У Києві відбувся мітинг-реквієм, який організували Спілка журналістів України та Київська незалежна медіа–профспілка. Журналісти-учасники акції закликали Верховну Раду заслухати на цій сесії звіт Генерального прокурора Святослава Піскуна про перебіг розслідування загибелі Георгія Гонгадзе, Ігоря Александрова та злочинів проти інших журналістів.

Львів’яни організували акцію “Година мовчання”. Живий ланцюг простягнувся від пам’ятника Шевченку до оперного театру. У руках люди тримали запалені свічки і написи з іменами 23 українських журналістів, які загинули за роки незалежності України.

У Рівному вшанували День пам’яті Гонгадзе покладанням квітів до пам’ятника “Загиблим за Україну” на Майдані Магдебурзького права.

За три роки, що минули від зникнення Георгія Гонгадзе, так і не вдалося з’ясувати прізвища тих, хто замовив і виконав вбивство журналіста. Тіло Георгія Гонгадзе досі не поховане.
XS
SM
MD
LG