Доступність посилання

ТОП новини

Мiнiстр оборони України Євген Марчук вважає за необхiдне вжити додаткових заходiв для гарантування безпеки українських вiйськових, якi беруть участь у миротворчiй мiсiї в Iраку


-- no author -- Про це вiн заявив сьогодні у Києвi пiд час урядової "гарячої лiнiї". Вiдповiдаючи на запитання про можливе вiдкликання українських вiйськових у зв''язку з напруженою ситуацiєю в районi їхньої дислокацiї, Є.Марчук сказав: "Не йдеться про вiдкликання, а про необхiднiсть додаткових заходiв гарантування безпеки всiх вiйськовослужбовцiв". Мiнiстр назвав це питання "непростим". "Скiльки б ми не зробили, завжди виникає питання – "А чи все зроблено?", - зазначив вiн.

Про це вiн заявив сьогодні у Києвi пiд час урядової "гарячої лiнiї". Вiдповiдаючи на запитання про можливе вiдкликання українських вiйськових у зв''язку з напруженою ситуацiєю в районi їхньої дислокацiї, Є.Марчук сказав: "Не йдеться про вiдкликання, а про необхiднiсть додаткових заходiв гарантування безпеки всiх вiйськовослужбовцiв". Мiнiстр назвав це питання "непростим". "Скiльки б ми не зробили, завжди виникає питання – "А чи все зроблено?", - зазначив вiн.

Водночас Євген Марчук нагадав, що в законi, на пiдставi якого миротворчий контингент був направлений до Iраку, передбачений i механiзм його вiдкликання. Вiн також повiдомив, що американська сторона не зверталася з проханням про збiльшення кiлькостi контингенту українських вiйськових.
XS
SM
MD
LG