Доступність посилання

ТОП новини

У Луганській області припинена реалізація Проекту США з підтримки приватизації землі в Україні. Керівники проекту звинуватили місцеву фірму “Лан”, через яку американці переказували гроші, у вимаганні від селян додаткової оплати за виготовлення державних актів на землю


-- no author -- Державні акти, за які селяни платили гроші, вже були профінансовані агентством Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку. На сьогодні американська сторона встигла оплатити виготовлення понад 20 тисяч документів на землю. У зв’язку з цією ситуацією керівництво проекту заявило луганській владі свій протест.

Державні акти, за які селяни платили гроші, вже були профінансовані агентством Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку. На сьогодні американська сторона встигла оплатити виготовлення понад 20 тисяч документів на землю. У зв’язку з цією ситуацією керівництво проекту заявило луганській владі свій протест.

Як вважає американська сторона, обласна влада самоусунулась від виконання взятих нею ж обов’язків. Тепер понад 36 тисяч земельних сертифікатів так і залишаться без фінансової підтримки.
XS
SM
MD
LG