Доступність посилання

ТОП новини

Група українських іммігрантів у США, серед яких і колишній президентський охоронець Микола Мельниченко, планує сьогодні провести акцію протесту біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку, де виступатиме Президент України Леонід Кучма, повідомляє "Німецька хвиля"


-- no author -- Українці мають намір пройти вулицями Нью-Йорка до штаб-квартири ООН, вдягнувши на себе майки з написом "Кучма – вбивця". Мета цього заходу - привернути увагу до гучних політичних убивств в Україні, у причетності до яких противники влади підозрюють чинного українського президента.

Українці мають намір пройти вулицями Нью-Йорка до штаб-квартири ООН, вдягнувши на себе майки з написом "Кучма – вбивця". Мета цього заходу - привернути увагу до гучних політичних убивств в Україні, у причетності до яких противники влади підозрюють чинного українського президента.

Л.Кучма прибув до Нью-Йорка для участі у роботі 58-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Це перший візит українського лідера до США після приходу до влади в цій країні президента Джорджа Буша, але зустрічі з вищим американським керівництвом поки що не передбачаються.

Президент України виступить з доповіддю в рамках загальнополітичної дискусії, а також візьме участь у роботі спеціальної сесії "Боротьба проти СНІДу".
XS
SM
MD
LG