Доступність посилання

ТОП новини

Партія Регіонів збільшує свої лави перед президентськими виборами.


Сергій Гармаш Партія Регіонів збільшує свої лави перед президентськими виборами.

Донецьк, 24 вересня 2003 - Партія регіонів відзначає зростання своїх лав завдяки прем’єрській посаді її лідера Віктора Януковича. Поряд з цим голова політвиконкому партії Володимир Рибак заявляє, що ПРУ підходить до того моменту, коли вона спроможна висунути свого кандидата на посаду Президента України.

Партія Регіонів має намір не просто збільшити свої лави, а поглинути деякі центристські партії, створивши таким чином свій власний прототип “За ЄдУ”. Так можна було зрозуміти голову Донецької обласної організації Партіїї регіонів, керівника політвиконкому ПРУ та представника Кабміну в парламенті Володимира Рибака після його виступу на засіданні Ради Донецького обласного осередка ПРУ. Зокрема пан Рибак заявив: “Партія регіонів веде сьогодні багато переговорів про саморозпуск деяких невеликих партій і входження до нас, про угоди співробітництва на рівні регіонів, на рівні міст”. “Це цілком прийнятно”, – резюмував лідер донецьких регіоналів.

Поряд з цим народний депутат відзначив, що у шостий рік свого існування (а рахунок цей Володимир Рибак веде, мабуть, із заснування Партії регіонального відродження, бо сама ПРУ утворилась лише перед останніми парламентськими виборами).

У свою шосту річницю Партія регіонів переживає черговий злет: “Сьогодні, з приходом лідера партії Віктора Федоровича Януковича відбулось чергове пожвавлення. Сьогодні дуже багато керівників, політичні діячі потягнулись у партію. Я за серпень-вересень відвідав 10 областей і я відзначаю: дійсно, завдяки авторитету нашого лідера іде зростання партії”.

Володимир Рибак відзначив щодо Партії регіонів:“...ми у змозі організувати будь-яку виборчу кампанію і висунути свого лідера на вищу посаду у нашій країні”. “ І в Києві центральний апарат, і ми тут у своїй області маємо на увазі, що до виборів Президента 2004 року в нас є гідний лідер партіїї, який цілком може ( за умови згоди Віктора Федоровича) бути висунутим кандидатом. Це буде випробуванням для партії,” - зауважив лідер Політвиконкому ПРУ Володимир Рибак.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG