Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську відкритий спеціальний комплекс – Ізолятор тимчасового утримання – з трьома двомісними камерами підвищеної комфортності


-- no author -- Двомісна "бізнес" - камера в ізоляторі тимчасового утримання осіб, підозрюваних в здійсненні злочинів, має поліпшені умови перебування. Затриманий, який бажає утримуватися в такій камері, має платити за неї 140 гривень на день (близько 26 доларів США). У кожній камері є туалет і душ із гарячою водою, а також письмовий стіл, телевізор, холодильник і метало-пластикове вікно із броньованим склом.

Двомісна "бізнес" - камера в ізоляторі тимчасового утримання осіб, підозрюваних в здійсненні злочинів, має поліпшені умови перебування. Затриманий, який бажає утримуватися в такій камері, має платити за неї 140 гривень на день (близько 26 доларів США). У кожній камері є туалет і душ із гарячою водою, а також письмовий стіл, телевізор, холодильник і метало-пластикове вікно із броньованим склом.

Кошти, отримані від клієнтів "бізнес" - камер, будуть використані на потреби органів внутрішніх справ, а саме на фінансування закладів для тимчасово затриманих осіб. За час, що пройшов з дня відкриття "бізнес" - камер, ними ще не скористався жоден затриманий.
XS
SM
MD
LG