Доступність посилання

ТОП новини

Мiнiстр юстицiї Сербiї Владан Батич стверджує, що Мiжнародний трибунал у Гаазi передасть сербському урядовi документи у зв’язку з фiнансовими скандалами колишнього режиму


-- no author -- Пiсля повернення з Гааги, де вiн зустрiвся з головним прокурором Карлою дель Понте, Батич зазначив, що Трибунал з воєнних злочинiв має неймовiрно велику кiлькiсть документiв, які стосуються продажу державної компанiї “Телеком” iталiйським партнерам. За словами мiнiстра, Гаазька прокуратура не провадить справи щодо фiнансових манiпуляцiй колишнього режиму й через це передасть документи сербським органам.

Пiсля повернення з Гааги, де вiн зустрiвся з головним прокурором Карлою дель Понте, Батич зазначив, що Трибунал з воєнних злочинiв має неймовiрно велику кiлькiсть документiв, які стосуються продажу державної компанiї “Телеком” iталiйським партнерам. За словами мiнiстра, Гаазька прокуратура не провадить справи щодо фiнансових манiпуляцiй колишнього режиму й через це передасть документи сербським органам.

Дель Понте, як повiдомляє белградська преса, ствердила, що чимало документiв щодо Милошевичевих фiнансових скандалiв є й у Великобританiї та Грецiї.
XS
SM
MD
LG