Доступність посилання

ТОП новини

“Перенесення кордонів ЄС на схід створює нові проблеми щодо контролю за міграцією як з країн-сусідів, так і з так званих транзитних країн. Яскравим прикладом такої ситуації є Україна", - зазначив сьогодні у своєму виступі на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи у Страсбурзі лідер Української народної партії Юрій Костенко


-- no author -- У своєму виступі він сказав, що "внаслідок географічного положення та прозорого кордону з Росією Україна виконує роль транзитної країни, через яку пролягають більшість шляхів переправлення мігрантів з країн Азії до Західної та Центральної Європи".

У своєму виступі він сказав, що "внаслідок географічного положення та прозорого кордону з Росією Україна виконує роль транзитної країни, через яку пролягають більшість шляхів переправлення мігрантів з країн Азії до Західної та Центральної Європи".

"Україна не хоче залишитися у "сірій міграційній зоні" між Росією та Європою. Ми не у змозі повністю контролювати нові міграційні потоки, а, отже, наша держава потребує дієвої допомоги від ЄС", - зазначив у своєму виступі Юрій Костенко.
XS
SM
MD
LG