Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко сьогодні відбув до Москви, де обговорить ситуацію навколо будівництва російською стороною дамби у Керченській протоці. Про це повідомив керівник прес-служби МЗС Маркіян Лубківський


-- no author -- Мета будівництва – поєднати український острів Тузла з російською територією, Таманським півостровом. Після завершення робіт російська сторона має намір розташувати на Тузлі свою прикордонну заставу.

Мета будівництва – поєднати український острів Тузла з російською територією, Таманським півостровом. Після завершення робіт російська сторона має намір розташувати на Тузлі свою прикордонну заставу.

Міністерство закордонних справ України днями оприлюднило офіційну заяву, у якій мовиться, що дане будівництво призведе до порушення державного кордону України.

“З урахуванням ситуації, що склалася, Міністерством закордонних справ України вживаються термінові заходи. Відповідно до норм міжнародного права та практики держав, будь-які роботи на державному кордоні можуть здійснюватися лише за належно оформленою згодою обох сусідніх держав”, - мовиться у заяві МЗС України.
XS
SM
MD
LG