Доступність посилання

ТОП новини

Завдяки підтримці США Військово-Морським Силам України вдалося пройти становлення і взяти участь у міжнародних навчаннях, де відпрацьовувалися миротворчі завдання, заявив головнокомандувач Військово-Морських Сил Збройних Сил України контр-адмірал Ігор Князь під час зустрічі у Севастополі з відповідальним за військово-політичний напрямок у відносинах з Україною державного департаменту США доктором Полем Картером


-- no author -- За словами І.Князя, ця підтримка відчувається і по сьогодні. Завдяки цій підтримці українські кораблі вже двічі побували з візитами в Сполучених Штатах Америки, провели спільно з американськими кораблями навчання в Середземному морі. Головнокомандувач ВМС України також сказав, що сьогодні «ніхто не знімає з порядку денного питання про можливу участь українського флоту в складі миротворчих сил».

За словами І.Князя, ця підтримка відчувається і по сьогодні. Завдяки цій підтримці українські кораблі вже двічі побували з візитами в Сполучених Штатах Америки, провели спільно з американськими кораблями навчання в Середземному морі. Головнокомандувач ВМС України також сказав, що сьогодні «ніхто не знімає з порядку денного питання про можливу участь українського флоту в складі миротворчих сил».

Як сказав доктор П.Картер після зустрічі в інтерв''ю журналістам, «зараз ми з українськими військовими співпрацюємо в Іраку і надалі будемо співпрацювати». За його словами, саме напрямки співробітництва з ВМС України і були обговорені з контр-адміралом І. Князем.
XS
SM
MD
LG