Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Криму Сергій Куницин повідомив, що як начальник цивільної оборони автономії підписав наказ про інженерний захист і гарантування екологічної безпеки острова Тузли в Керченській протоці, до якого російська сторона будує дамбу


-- no author -- Сергій Куницин зазначив:«Ми ухвалили рішення, оскільки дамба може перегородити частину Азовського моря, порушити міграційні потоки риб, ми перекинемо туди техніку МНС і будемо зберігати цей простір між дамбою та островом». Він додав, що вже зараз на Тузлі розміщена посилена прикордонна застава.

Сергій Куницин на селекторній нараді в Раді міністрів АРК повідомив, що відповідний наказ підписав після того, як учора разом з прикордонниками і представниками Міністерства з надзвичайних ситуацій відвідав острів Тузлу. Сергій Куницин зазначив:«Ми ухвалили рішення, оскільки дамба може перегородити частину Азовського моря, порушити міграційні потоки риб, ми перекинемо туди техніку МНС і будемо зберігати цей простір між дамбою та островом». Він додав, що вже зараз на Тузлі розміщена посилена прикордонна застава.
XS
SM
MD
LG