Доступність посилання

ТОП новини

Ірацький суд засудив у понеділок двох громадян України до семи років ув’язнення; кожен із них також має сплатити штраф у 2 мільйони 400 тисяч доларів – за намагання вивезти з Іраку контрабандою дизельне пальне


-- no author -- Як сказав із цього приводу представник багдадської адміністрації під проводом США полковник Майк Келлі, «Суть вироку в тому, що добрі часи для організованих контрабандистів нафтопродуктів скінчилися».

Як сказав із цього приводу представник багдадської адміністрації під проводом США полковник Майк Келлі, «Суть вироку в тому, що добрі часи для організованих контрабандистів нафтопродуктів скінчилися».

Суддя на процесі Нураддін Алі стверджує, що вирок виправданий: «Ми винесли сьогодні вирок у справі контрабанди нафтопродуктів. Ми засудили двох підозрюваних завдяки достатнім доказам», – уважає ірацький суддя.

Адвокат захисту Казем ас-Саад переконаний в іншому: «Справа не в пальному – його купували поза межами територіяльних вод Іраку. Це процес для засобів масової інформації, політичний процес», – наголошує адвокат українських моряків.
XS
SM
MD
LG