Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин закликав депутатів відреагувати на будівництво Росією дамби у Керченській протоці


-- no author -- Сьогодні на прес-конференції у Києві він назвав нерішучими дії української влади у цьому питанні і закликав депутатів розробити єдиний проект заяви щодо ситуації у Керченській протоці.

Сьогодні на прес-конференції у Києві він назвав нерішучими дії української влади у цьому питанні і закликав депутатів розробити єдиний проект заяви щодо ситуації у Керченській протоці.

Володимир Литвин:

“Я мав розмову з Геннадієм Селезньовим. Мабуть, у зв’язку з передвиборчою кампанією не вникають державні чинники Росії в те, що відбувається на території. Але ми не можемо мовчки спостерігати за тим, що чиняться дії, які зачіпають національні державні інтереси України. Тобто знову спрацьовує така орієнтація наша всім сподобатися. І всі дуже обережні в оцінках. Зараз опрацьований Комітетом у закордонних справах проект заяви з цього приводу, яка є зверненням до Державної Думи Російської Федерації.”
XS
SM
MD
LG