Доступність посилання

ТОП новини

Керченська міськрада закликала Президента, Верховну Раду і Кабінет міністрів України якомога швидше вирішити проблему з будівництвом росіянами дамби від Таманського півострова до острова Тузли в Керченській протоці


-- no author -- У зверненні Керченської міськради, зокрема, йдеться, що зведення дамби загрожує непередбачуваними наслідками в екологічному та гідрологічному аспектах. Результатом цього будівництва може бути зменшення і знищення цінних видів риби, які двічі на рік проходять через Керченську протоку.

Про це повідомила прес-служба міськради. У заяві йдеться, що будівництво дамби завдасть Україні збитків на сотні мільйонів гривень.

У зверненні Керченської міськради, зокрема, йдеться, що зведення дамби загрожує непередбачуваними наслідками в екологічному та гідрологічному аспектах. Результатом цього будівництва може бути зменшення і знищення цінних видів риби, які двічі на рік проходять через Керченську протоку.

На думку керченських депутатів, збільшиться вірогідність замулення суднохідної частини Керченської протоки, виникне загроза розмиття острова Тузли. Як заявив міський голова Керчі Олег Осадчий, будівництво дамби завдасть Криму та Україні збитків на сотні мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG