Доступність посилання

ТОП новини

Кабінет Міністрів України виділив 16 мільйонів гривень для ліквідації наслідків пожежі на військових складах в Артемівську Донецької області


-- no author -- За словами першого заступника міністра фінансів Федора Ярошенка, уряд спрямовує 5 мільйонів гривень Міністерству оборони, 5 мільйонів - Міністерству з питань надзвичайних ситуацій і 6 мільйонів гривень – Донецькій обласній адміністрації.

За словами першого заступника міністра фінансів Федора Ярошенка, уряд спрямовує 5 мільйонів гривень Міністерству оборони, 5 мільйонів - Міністерству з питань надзвичайних ситуацій і 6 мільйонів гривень – Донецькій обласній адміністрації.

А Міністерство оборони України почало вивозити боєприпаси зі складів поблизу Артемівська. Відповідно до повідомлення прес-служби Міноборони, усі снаряди, що одержали детонацію, навіть за відсутності зовнішніх ушкоджень, будуть знищені.

Подія сталася в Артемівську минулої п’ятниці. Прокуратура встановила, що пожежа почалася через те, що на військових складах проводили несанкціоновані зварювальні роботи з метою викрадення металу.
XS
SM
MD
LG