Доступність посилання

ТОП новини

Прем‘єр-міністр Росії Михайло Касьянов ввечері в Москві закликав керівництво Краснодарського краю зупинити будівництво дамби у Керченській протоці на кілька днів


-- no author -- За даними прес-служби російського уряду, це пов‘язане із тим, що Україна готова негайно розпочати повномасштабні переговори з проблематики Азовсько-керченської акваторії. Раніше у Москві говорили, що будують дамбу лише з екологічних та економічних міркувань.

За даними прес-служби російського уряду, це пов‘язане із тим, що Україна готова негайно розпочати повномасштабні переговори з проблематики Азовсько-керченської акваторії. Раніше у Москві говорили, що будують дамбу лише з екологічних та економічних міркувань.

Сьогодні через загострення конфлікту у Керченській протоці президент України перервав візит до Латинської Америки. У четвер він збирається поїхати на Тузлу, щоб особисто ознайомитися з будівництвом дамби.

З Криму повідомляє Володимир Притула:

За даними українських прикордонників, російські будівельники впритул підійшли до лінії державного кордону України і виставили на дамбі тимчасовий будиночок. Водночас, начальник прес-служби Азово-Чорноморського напрямку Прикордонної служби України Сергій Піддубний спростував інформацію деяких мас-медіа, що росіяни уже перетнули український кордон. За його словами, українські прикордонники готові цього не допустити.
XS
SM
MD
LG