Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ Росії Ігор Іванов закликав Київ не нагнітати пристрастей навколо споруди дамби в Азовсько-Керченській акваторії


-- no author -- "Споруда дамби, що ведеться за рішенням краснодарської влади, продиктована виключно господарсько-екологічними причинами і не має ніякого стосунку до переговорів щодо статусу Азовсько-Керченської акваторії", - заявив Ігор Іванов журналістам. «Треба дати можливість дипломатам у спокійній обстановці продовжити переговори", - наголосив глава МЗС Росії.

"Споруда дамби, що ведеться за рішенням краснодарської влади, продиктована виключно господарсько-екологічними причинами і не має ніякого стосунку до переговорів щодо статусу Азовсько-Керченської акваторії", - заявив Ігор Іванов журналістам. «Треба дати можливість дипломатам у спокійній обстановці продовжити переговори", - наголосив глава МЗС Росії.

Він підтвердив, що за дорученням президентів міністри закордонних справ Росії і України проведуть у Києві 30-го жовтня переговори про статус Азовсько-Керченської акваторії.
XS
SM
MD
LG