Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма заявив сьогодні у Керчі, що Україна не збирається вести переговори з російською стороною стосовно питань, які для неї вже вирішені, зокрема, про належність острова Тузли


-- no author -- Проте Леонід Кучма заявив, що позиція України не змінилася: Азовське море має бути внутрішнім морем двох держав, але кордон проходитиме по поверхні, а не по дну, як наполягає російська сторона. Він висловився за те, щоб українсько-російський договір про сухопутний кордон сторони ратифікували синхронно, оскільки росіяни через парламентські вибори в Росії можуть цей процес затягнути.

Президент Кучма повідомив, що глави українського й російського урядів Віктор Янукович і Михайло Касьянов найближчим часом зустрінуться та обговорять проблеми українсько-російського кордону в Азовському морі і в Керченській протоці.

Проте Леонід Кучма заявив, що позиція України не змінилася: Азовське море має бути внутрішнім морем двох держав, але кордон проходитиме по поверхні, а не по дну, як наполягає російська сторона. Він висловився за те, щоб українсько-російський договір про сухопутний кордон сторони ратифікували синхронно, оскільки росіяни через парламентські вибори в Росії можуть цей процес затягнути.
XS
SM
MD
LG