Доступність посилання

ТОП новини

Члени Правлячої ради Іраку, які беруть участь у роботі мадридської конференції з надання допомоги їхній країні, закликали держави світу зробити усе для відновлення іракської економіки


-- no author -- Представник Ради Моваффак ар Рубайї сказав, що його країна має величезний потенціал і її представники на Мадридській конференції – не жебраки. Саддам Гуссейн залишив економіку у жахливому стані, але ті, хто допоможе Іраку у цей важкий час, пізніше будуть віддячені за це, наголосив ар Рубайї.

Представник Ради Моваффак ар Рубайї сказав, що його країна має величезний потенціал і її представники на Мадридській конференції – не жебраки. Саддам Гуссейн залишив економіку у жахливому стані, але ті, хто допоможе Іраку у цей важкий час, пізніше будуть віддячені за це, наголосив ар Рубайї.

Генеральний секретар ООН Кофі Аннан закликав світове співтовариство виділити якомога більше коштів на відновлення Іраку.

У роботі конференції беруть участь представники понад 60 держав і 300 приватних компаній.

Упродовж найближчих 4 років для відновлення Іраку знадобиться щонайменше 56 мільярдів доларів. Найбільший внесок роблять Сполучені Штати: 20 мільярдів.
XS
SM
MD
LG