Доступність посилання

ТОП новини

Українські прикордонники учора ввечері встановили третій понтон на шляху будівництва російської дамби в Керченській протоці. Про це повідомили у прес-службі командування Азовсько-Чорноморського регіонального управління Прикордонної служби України


-- no author -- Учора в другій половині дня росіяни призупинили насипання дамби в напрямку українського острова Тузли і розпочали її укріплювати. Роботи велися й сьогодні вночі. За даними прикордонників, будівництво дамби зупинилося за 80 метрів від українського кордону.

Загальна довжина своєрідної барикади із трьох понтонів перевищує 120 метрів. На одному з них розташований стаціонарний прикордонних пункт.

Учора в другій половині дня росіяни призупинили насипання дамби в напрямку українського острова Тузли і розпочали її укріплювати. Роботи велися й сьогодні вночі. За даними прикордонників, будівництво дамби зупинилося за 80 метрів від українського кордону.

Учора острів Тузлу відвідав Президент України Леонід Кучма. Він заявив на прес-конференції в Керчі, що домовився з президентом Росії Володимиром Путіним про припинення конфлікту в Керченській протоці і про початок переговорів щодо українсько-російського морського кордону.
XS
SM
MD
LG