Доступність посилання

ТОП новини

Посольство Королівства Норвегії в Україні спільно з Міжнародним фондом соціальної адаптації військовослужбовців презентували у Севастополі пілотний проект перепідготовки морських офіцерів. За повідомленням прес-центру ВМС України, проект фінансує Міністерство закордонних справ і Міністерство оборони Норвегії


-- no author -- За словами посла Норвегії в Україні Йостейна Бернхардсена, проекту буде приділяться велика увага, а його навчальна програма відповідатиме високим міжнародним стандартам. Посол висловив переконання, що така співпраця стане "ще одним містком між народами України і Норвегії, яких тісно пов’язує історичне минуле".

За словами посла Норвегії в Україні Йостейна Бернхардсена, проекту буде приділяться велика увага, а його навчальна програма відповідатиме високим міжнародним стандартам. Посол висловив переконання, що така співпраця стане "ще одним містком між народами України і Норвегії, яких тісно пов’язує історичне минуле".

Як повідомили представники Міжнародного фонду соціальної адаптації військовослужбовців, відмінністю цього проекту від інших є те, що в Україні вперше буде здійснюватися не тільки перепідготовка військовослужбовців, але і їхнє працевлаштування. Група морських офіцерів українського флоту протягом 3-х місяців вивчатимуть економіку та організацію підприємницької діяльності.
XS
SM
MD
LG