Доступність посилання

ТОП новини

Глава кримського уряду Сергій Куницин вважає, що питання про виведення прикордонних військ із острова Тузли може вирішувати лише Президент України


-- no author -- Як повідомила прес-служба Ради міністрів АРК, таку заяву Сергій Куницин зробив за підсумками візиту до Москви, де брав участь у складі української делегації на переговорах прем’єр-міністрів України та Росії щодо ситуації в Керченській протоці.

Як повідомила прес-служба Ради міністрів АРК, таку заяву Сергій Куницин зробив за підсумками візиту до Москви, де брав участь у складі української делегації на переговорах прем’єр-міністрів України та Росії щодо ситуації в Керченській протоці.

За словами Сергія Куницина, найважливішим результатом переговорів у Москві є те, що зупинений процес будівництва греблі. До того моменту, поки експертні групи і міністри закордонних справ не подадуть своїх висновків прем’єрам, - будівництво не продовжуватиметься, - заявив Сергій Куницин.

Кримський прем’єр вважає правомірним наявність на острові української прикордонної застави, хоч її поява фактично спровокована російською стороною.

За його словами, зважаючи на те, що ситуація стабілізувалася і процес будівництва дамби зупинено, частина військ може бути виведена.
XS
SM
MD
LG