Доступність посилання

ТОП новини

Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко на прес-конференції у Харкові в неділю підтвердив, що знає про заходи для його фізичної ліквідації


-- no author -- За його словами, "була історія, яка зачепила обставини, до яких були залучені різні інституції, у тому числі і в Україні". "Я володію інформацією, - сказав В.Ющенко, - яка говорить про те, що по мою душу в Україну приїжджала людина". "Далі я ставлю велику крапку, тому що ті, кому потрібно займатися цим, вони займаються", - сказав він.

За його словами, "була історія, яка зачепила обставини, до яких були залучені різні інституції, у тому числі і в Україні". "Я володію інформацією, - сказав В.Ющенко, - яка говорить про те, що по мою душу в Україну приїжджала людина". "Далі я ставлю велику крапку, тому що ті, кому потрібно займатися цим, вони займаються", - сказав він.

Виступаючи на Форумі демократичних сил Харківщини, Віктор Ющенко повідомив, що в неділю перед його вильотом з Києва до Харкова надійшло повідомлення про те, що літак замінований. Він назвав це спробою зірвати проведення форуму в Харкові.

Політик гостро критикував блокування владою заходів опозиції, зауваживши, що Україна "скочується до методів політичної роботи, яка характерна для країн Латинської Америки 30-40-х років".
XS
SM
MD
LG