Доступність посилання

ТОП новини

Мiнiстр внутрiшнiх справ Сербiї Душан Михайлович заявив, що полiцiя вiдмовиться видати Гаазькому трибуналу генерала, котрого звинувачують у скоєннi воєнних злочинiв


-- no author -- У заявi по державному телебаченню Михайлович ствердив, що анi вiн, нi полiцiя не погодилися б на видачу генерала Сретена Лукича й додав, що проти видачi генералiв виступила б i армiя. Мiнiстр висловив упевненiсть, що таку його позицiю подiляє бiльшiсть членiв уряду. А мiнiстр з питань прав людини Расим Ляїч каже, що видача Гаазькому трибуналовi чотирьох генералiв сприяла б консервативним силам та екстремiстам у Сербiї.

У заявi по державному телебаченню Михайлович ствердив, що анi вiн, нi полiцiя не погодилися б на видачу генерала Сретена Лукича й додав, що проти видачi генералiв виступила б i армiя. Мiнiстр висловив упевненiсть, що таку його позицiю подiляє бiльшiсть членiв уряду. А мiнiстр з питань прав людини Расим Ляїч каже, що видача Гаазькому трибуналовi чотирьох генералiв сприяла б консервативним силам та екстремiстам у Сербiї.
XS
SM
MD
LG