Доступність посилання

ТОП новини

Глава адміністрації Краснодарського краю Росії Олександр Ткачов спростував інформацію про те, що метою зведення дамби у Керченській протоці до острова Тузли було задоволення бізнес-інтересів потужного російського підприємства "Тольятті-азот" з будівництва терміналу для перевалки аміаку


-- no author -- Під час зустрічі делегацій Краснодарського краю та Автономної Республіки Крим у Краснодарі Олександр Ткачов повідомив, що згадане підприємство справді реалізує у цьому російському регіоні свій проект вартістю у 60 мільйонів американських доларів, але біля мису Залізний Ріг. А будівництво дамби із цим проектом ніяк не пов’язане, наголосив краснодарський губернатор. За його словами, проект пройшов усі необхідні експертизи, в тому числі й екологічну.

Про це повідомила прес-служба кримського уряду.

Під час зустрічі делегацій Краснодарського краю та Автономної Республіки Крим у Краснодарі Олександр Ткачов повідомив, що згадане підприємство справді реалізує у цьому російському регіоні свій проект вартістю у 60 мільйонів американських доларів, але біля мису Залізний Ріг. А будівництво дамби із цим проектом ніяк не пов’язане, наголосив краснодарський губернатор. За його словами, проект пройшов усі необхідні експертизи, в тому числі й екологічну.

Учора в Краснодарі був підписаний Меморандум про дружбу і співробітництво між адміністрацією Краснодарського краю і Радою Міністрів Криму. У підписаному документі передбачене створення спільної комісії з вивчення проблем острова Коси Тузли в Керченській протоці.
XS
SM
MD
LG