Доступність посилання

ТОП новини

Депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим висловлюють недовіру народному депутату України Леоніду Грачу як члену робочої групи парламентського Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, який "взяв на себе відповідальність висловлювати власну думку як думку вказаного комітету"


-- no author -- Про це йдеться у Зверненні депутатів Верховної Ради Криму, опублікованому сьогодні у парламентській газеті "Крымские известия".

Про це йдеться у Зверненні депутатів Верховної Ради Криму, опублікованому сьогодні у парламентській газеті "Крымские известия".

Звернення адресоване голові Верховної Ради України Володимиру Литвину та голові Комітету ВР з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Володимиру Стретовичу.

Кримські парламентарії висловлюють "занепокоєність" діями народного депутата Л.Грача, який "намагається дестабілізувати громадсько-політичну ситуацію на території АРК". Приводом для цього звернення стали опубліковані у вітчизняних та зарубіжних ЗМІ заяви та інтерв’ю Леоніда Грача.
XS
SM
MD
LG